condicions de compra

Aquesta pàgina (juntament amb els documents als que es fa referència en ella) l’informa dels termes (les “Condicions”) que s’apliquen quan vostè sol·licita qualsevol producte de l’apartat TAKE AWAY de la nostra web www.caudelataneu.com.

 

Per favor, llegeixi aquestes Condicions amb cura abans de demanar qualsevol producte. Si té alguna pregunta relacionada amb aquestes Condicions, posi’s en contacte amb info@caudelateneu.com abans de fer una comanda.

 

informació sobre nosaltres

www.caudelateneu.com és administrada per MATRIXEF SLU, una empresa constituïda a Espanya, amb domicili social al C/ DE LES PIQUES 1 BX – 08241 MANRESA i NIF B67419671. Els termes “nosaltres” o “CAU DE L’ATENEU” en aquestes Condicions es refereixen a MATRIXEF SLU.

 

finalitat

La finalitat del nostre servei és proporcionar-li un servei de Take Away amb una carta d’alguns dels nostres plats.

 

disponibilitat del servei

El Servei estarà disponible als migdies amb comandes fins a les 12.30 h. Així mateix, l’horari de funcionament pot variar i serà degudament comunicat abans de qualsevol compra.

 

recollida

Totes les comandes es recolliran presencialment al CAU DE L’ATENEU a l’hora convinguda. Els plats demanats en cada comanda estaran llestos i en el seu estat òptim a l’hora acordada d’entrega. A partir d’aquesta hora no podem garantir que siguin tan bons com nosaltres voldríem que fossin.

Desafortunadament, tot i que hi posem el millor de nosaltres mateixos, les coses no sempre van segons el planificat i poden impedir-nos tenir la seva comanda a temps. Si la seva comanda es retarda més de 15 minuts i no li haguéssim notificat el retràs donant-li la opció de cancel·lar la seva comanda, ens posarem en contacte amb vostè per acordar una solució satisfactòria, a menys que vostè hagi causat el retràs.

 

els seus drets si hi ha algun problema amb els seus productes

Vostè té dret a rebre productes que compleixin amb la seva descripció, que siguin de qualitat satisfactòria i que compleixin amb qualsevol requisit específic que vostè ens indiqui (i que nosaltres acceptem) abans de realitzar la seva comanda. Si vostè creu que els productes que li han estat entregats no compleixen amb aquests requisits, per favor faci’ns-ho saber. Podem sol·licitar una fotografia que mostri el problema si és quelcom que es pot apreciar inspeccionant els productes. Li proporcionarem un reemborsament a través del mateix mitjà de pagament respecte a la part afectada del producte o amb respecte a tota la comanda, si la comanda ha estat afectada totalment, a menys que tinguem motius raonables per creure que el problema es va originar després de la entrega.

 

Abans de gestionar el seu reemborsament, podem tenir en compte factors rellevants com els detalls de la comanda, incloent el seu historial de compte i les circumstàncies de la entrega.

 

 

cancel·lació

Vostè pot cancel·lar una comanda sense càrrec en qualsevol moment abans de que s’hagi començat a preparar la comanda (una “Comanda Iniciada”). Si desitja cancel·lar una comanda abans de que es converteixi en una comanda Iniciada, posi’s en contacte amb nosaltres immediatament trucant al 93 851 39 59. Si es confirma que la comanda no era una comanda Iniciada, li reemborsarem el seu pagament. Si cancel·la una comanda després de que es converteixi en una comanda Iniciada, se li cobrarà el preu complet dels Productes.

 

El CAU DE L’ATENEU pot notificar-li que una comanda ha estat cancel·lada en qualsevol moment. No se li cobraran les comandes cancel·lades per nosaltres i li reemborsarem qualsevol pagament ja realitzat utilitzant el mateix mètode que utilitzi per pagar la seva comanda.

 

preus i pagament

Els preus inclouen el IVA. Vostè confirma que utilitza el nostre servei per ús personal, no comercial, a menys que ens sol·liciti factura. El CAU DE L’ATENEU pot establir preus dinàmics, el que significa que els preus dels productes i la entrega puguin canviar mentre vostè estigui navegant. Els preus també poden canviar en qualsevol moment a discreció. Ens reservem el dret a aplicar un Càrrec per Servei, subjecte a canvis, per la prestació dels nostres Serveis. Li notificarem qualsevol Càrrec per Servei i impostos abans de la compra en la pàgina de pagament. Cap canvi afectarà a les comandes confirmades existents, a menys que existeixi un error evident en els preus. Els canvis en els preus tampoc afectaran a les comandes en curs i que surtin a la seva cistella, sempre que completi la comanda en les 2 hores següents a la creació de la cistella. Si no conclou la comanda abans de 2 hores, els articles seran retirats de la seva cistella automàticament i s’aplicarà el canvi de preu. Si hi ha un error obvi en el preu, li notificarem tan aviat com puguem i vostè tindrà la opció de confirmar la comanda al preu original o cancel·lar-la sense càrrec i amb un reemborsament total de qualsevol quantitat ja pagada.

 

El preu total de la seva comanda s’indicarà en la pàgina de pagament.

 

El pagament de tots els productes es realitzarà mitjançant tarja de crèdit o dèbit. Una vegada confirmada la seva comanda, la seva tarja de crèdit o dèbit serà autoritzada i el import total es marcarà pel seu pagament. El pagament es realitza directament a MATRIXEF SLU.