contacte

Restaurant
Cau de l’Ateneu

com arribar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sed ex vel nibh semper pretium. Sed imperdiet, augue non elementum eleifend, tortor arcu lobortis tortor, eget tincidunt purus dui scelerisque lacus. Nulla ullamcorper est non quam laoreet, non ultrices turpis vehicula. Donec rutrum tortor ut scelerisque dignissim.

C/ de les Piques 1 BX
08241 Manresa (Barcelona)
93 851 38 59
61 666 94 12 (només Whatsapp)
info@caudelateneu.com

Restaurant Cau de l’Ateneu

De dilluns a dissabte

De 9.00 a 23.00 h.

· Carta
· Dinar per avui
· Menú Bambolines
· Menú Tramoia

Sala per a grups

De dilluns a dissabte

De 9.00 a 23.00 h.

· Anem per feina
· Soparets
· Celebracions

Gastrobar

De dilluns a dissabte

De 9.00 a 23.00 h.

· Esmorzars/brunchs
· Dinars /sopars

Take away

De dilluns a dissabte

De 9.00 a 23.00 h.

· Comandes de menjar per emportar

Càtering Cau Faluga

Us portem la nostra cuina allà on vulgueu. La nostra llarga experiència en esdeveniments tant íntims com multitudinaris fa garantir un èxit segur en allò que us puguem ajudar.

contacta amb nosaltres

què ens vols dir?

 

 

Política de protecció de dades

 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MATRIXEF SLU amb NIF B67419671 i domicili social situat al C/ DE LES PIQUES 1 BX, 08241 MANRESA (BARCELONA) amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, MATRIXEF SLU informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

 

MATRIXEF SLU informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MATRIXEF SLU es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@caudelateneu.com.

 

Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@caudelateneu.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.