contacte

Restaurant
Cau de l’Ateneu

com arribar i on aparcar

C/ de les Piques 1 BX
08241 Manresa (Barcelona)
93 851 38 59
61 666 94 12 (només Whatsapp)
info@caudelateneu.com

APARCAMENTS:

Al centre històric de Manresa no en trobareu, us aconsellem anar directament als aparcaments següents:

PARQUING DE LA SEU

PL, de la Reforma, s/n

PARQUING DE LA PLAÇA PORXADA

Ctra. de Vic, 13

Restaurant Cau de l’Ateneu

De dimarts a dissabte
(Sopars només de dijous a dissabte)

Dinar: 13:00 a 15:30h.
Sopar: 21:00 a 22:30h.
(horari arribada taules)

· Carta
· Dinar per avui
· Menú Bambolines
· Menú Tramoia

Sala per a grups

De dimarts a dissabte
(Sopars només de dijous a dissabte)

Horari a convenir.

· Reunions·
Presentacions
· Còctels
· Cofee break
· Àpats familiars
· Celebracions
· Esdeveniments
· Càtering

Gastrobar

De dimarts a dissabte
(Sopars només de dijous a dissabte)

De 9.00 a 23.00 h.

· Esmorzars
· Brunchs
· Dinars
· Sopars

Take away

De dimarts a dissabte

De 9.00 a 23.00 h.

· Comandes de menjar per emportar

contacta amb nosaltres

què ens vols dir?

   

   

  Política de protecció de dades

   

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MATRIXEF SLU amb NIF B67419671 i domicili social situat al C/ DE LES PIQUES 1 BX, 08241 MANRESA (BARCELONA) amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, MATRIXEF SLU informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  MATRIXEF SLU informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que MATRIXEF SLU es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@caudelateneu.com.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@caudelateneu.com. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.